top of page

A.W.A.R.D. pentru Agentiile de Turism - Voteaza & Castiga un GoPro!



Pentru al patrulea an consecutiv, APG – the Network for Airline Distribution Services, decerneaza trofeul A.W.A.R.D. (the APG Worldwide Airline Reward for Distribution) companiilor aeriene considerate a avea cea mai buna strategie de distributie, conform votului comunitatii globale a agentilor de turism.

Anul trecut, 5400 de agentii de turism din 85 de tari au nominalizat 165 de companii aeriene, Emirates fiind castigatoare la toate categoriile privind serviciile de distributie: compania aeriana cu care se lucreaza cel mai usor, compania aeriana cea mai recomandata clientilor, compania aeriana care comunica cel mai bine. Emirates a primit trofeul A.W.A.R.D. “Compania anului”. Companiile clasate pe urmatoarele trei locuri, care au acumulat, fiecare, cateva sute de voturi, au fost Air France/KLM, Lufthansa si Tarom. Lor li s-au decernat trofeele A.W.A.R.D. care reflecta calitatea serviciilor oferite de acestea.

Parerea dumneavoastra, a agentilor de turism, este rareori solicitata. De aceea. decernarea trofeelor A.W.A.R.D. va ofera prilejul de a va exprima alegerea dintre toate companiile aeriene bazandu-va atat pe experienta proprie, cat si pe cea a clientilor dumneavoastra.

Trofeele A.W.A.R.D. vor fi decernate companiilor aeriene castigatoare in cadrul celei de-a 8-a Conferinte APG World Connect (Monaco, 2-4 noiembrie 2016). Detaliile referitoare la vot si la companiile castigatoare vor fi publicate in media nationala de specialitate.

Va rugam sa aveti amabilitatea de a acorda cateva minute raspunsurilor la urmatoarele 3 intrebari. Termenul pentru a da raspunsurile este 16 septembrie 2016. Ca in fiecare an, la terminarea votului, organizam tombola agentilor de turism participanti la care puteti castiga 3 Go PRO Hero4.


Pentru vot va rugam folositi link-ul de mai jos:

http://bit.ly/award2016-Romanian

Va dorim success si va multumim anticipat pentru participare!

Richard Burgess, Presedintele APG Network si Dorin Ivascu, APG Romania


bottom of page