top of page

Noul look AVIATION-TRAINING.RO

Identitatea unei companii porneste de la valorile sale, de la misiunea si viziunea asupra dezvoltarii si drumului de urmat.


Regional Air Suport – Professional Aviation Training Center este o entitate cu traditie si cu viitor, orientata catre client, catre nevoile si cerintele sale.


A raspunde cerintelor clientului din ce in ce mai variate si mai complexe, implica dinamism si flexibilitate. Abordarea rigida clasica (avem o lista de cursuri – alegeti-va din ea sau mergeti in alta parte!) nu mai este astazi un mod corect de raspuns pentru client; iar clientul a devenit de ceva vreme mai degraba partener alaturi de care o entitate specializata in instruire se dezvolta continuu.


Web-site-ul pe care l-am gandit si pe care astazi il facem public raspunde functional atat cerintelor de identitate cat si dorintei partenerilor nostri de a se inspira in proiectarea propriilor necesitati.

Am incercat sa aducem in prim plan reperele astfel incat vizitatorul sa aiba un ajutor in definirea coerenta a cerintelor sale. Intreprinderea este dificila dar, sub rezerva dezvoltarii continue, cred ca putem sa afirmam ca ne-am expus felul pragmatic si eficient in care abordam tematicile.



Va asteptam cu incredere pe site-ul nostru www.aviation-training.ro


bottom of page